Hennes motivation att förlora 100 pounds kom från en oväntad plats

Marissa Schillaci-Kayton hade alltid kämpat med sin vikt, men efter att det började ha en negativ inverkan på hennes hälsa, bestämde hon att det var dags att göra en förändring.

”Någonstans i min sena 20-talet, förlorade jag verkligen min väg och helt misslyckats med att ta hand om min hälsa,” Marissa berättade Yahoo.

”Jag gick från ett mycket aktivt jobb som jag cyklade till varje dag till ett kontorsjobb som krävde att jag skulle köra”, säger hon.

Hennes olycka drog ner henne
Mellan sitt arbete och forskarskolan stötte Marissa på mycket stress och slutade ta hand om sig själv.

”Jag slutade delta i aktiviteter som jag en gång älskade eftersom de kände sig för tröttsamt, min sömnlöshet var utom kontroll och jag kände alltid att jag väntade på saker att bli lite värre,” hon mindes.

Som Marissa blev alltmer missnöjd med hur hon såg ut och kände, visste hon att det var dags att ge viktminskning ett nytt försök.

”Jag tillbringade en betydande tid att göra forskning och tänka på det bästa sättet för mig,” säger Marissa.

Hon hittade sin motivation på nätet
Hon vände sig till Internet och hittade både information och inspiration om ”framsteg bilder” subReddit.

Jag såg människor lyckas på vad som hade känts så oöverstigligt för mig, av vilka några började med högre berg att klättra, säger Marissa.

Medan många av de omvandlingar ofta tog mer än ett år att slutföra, ser många människor gör framsteg på bara några månader hjälpte henne att stanna motiverade tidigt i sin resa.

Barnet steg som blev större
Marissa började med att ta promenader och räkna hennes kalorier. Hon kämpade för att bli mer aktiv i början, men gjorde en överenskommelse med sig själv att gå 30 minuter om dagen, tre dagar i veckan. Så småningom blir de längre och vanligare.

När hon gick ner i vikt och byggde upp sin uthållighet, började hon göra fler aktiviteter som vandring, Zumba och ett löpande program.

Hon gick så småningom ett gym och en god vän lärde henne hur lyfta vikter.

Först var jag tvungen att inventera de interna förändringarna, eftersom de externa grejerna tar lite tid.

” Eftersom jag var mer aktiv började jag sova bättre. Jag hade mer energi, mitt humör var bättre, jag kämpade inte med frågor som migrän så mycket.”

Att se hennes hårda arbete löna sig motiverade henne att fortsätta och hennes förvandling inspirerade några av människorna i hennes liv att starta sina egna resor viktminskning.
Det slutade bara att vara jag på en resa, utan snarare ett kollektivt ”vi” av viktiga människor i mitt liv, alla arbetar med vår hälsa, säger hon.

Då Marissa drabbades av en fotled skada som behövde operation. Så svårt som det var för henne att vila under hela läkningsprocessen, gav det henne en möjlighet att reflektera över hur mycket hon hade tagit sin hälsa för givet för större delen av sitt liv.

”Jag tillbringade tid att tänka på hur mycket av mitt liv jag hade tillbringat framför TV, och hur det finns vissa människor som inte lämnar sitt hus alls på grund av sin hälsa,” Marissa sa.

”Jag bestämde mig för att jag inte ville ha dessa saker för mitt liv och gjorde allt i min makt för att se till att jag tillbringade så mycket tid som möjligt att vara aktiv ute i världen,” fortsatte hon.

Den ultimata motivationen
Marissa kunde förlora 100 pounds sedan hon började sin resa och fortsätter att göra sin hälsa en prioritet, så hon kan vara den bästa versionen av sig själv.

”Min man, min familj och mina vänner – alla förtjänar den bästa versionen av mig. De förtjänar att tillbringa tid med mitt lyckligaste, friskaste och mest självsäkra jag, säger hon.

”De förtjänar att leva i en värld där min hälsa och välbefinnande är inte något de behöver oroa sig för.”
Hur hon motiverade andra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *