Viola Davis föreställde henne perfekt själsfrände och träffade honom 3 1 / 2 veckor senare

Det hela började med en bön och lite avlyssning. Innan Viola Davis blev den Oscar-vinnande skådespelerskan som vi nu vet, hon var en blivande stjärna som kämpade i sin början. På den tiden var hon söker för att hitta sin fot i Los Angeles och känner sig extremt ensam.

”Jag var den ensammaste kvinnan i världen”, mindes hon 2013. ”Någon sa: ’Du borde bara be för en man.'” Och det är precis vad hon gjorde.

”Jag sa att jag ville ha en stor svart man från söder som såg ut som en fotbollsspelare, som redan hade barn, som kanske hade varit gift innan,” fortsatte hon. Den bönen gick långt och visade sig snart till verklighet. Tre och en halv vecka senare träffade jag min man, avslöjade hon.

Här är vad vi kan lära av Viola Davis och Julius Tennon okrossbara relation:
Han var redo, men hon var inte
Davis kan ha lagt bra vibbar ut i universum, men hon var fortfarande känner sig ensam. Lyckligtvis uttryckte hon sin frustration över uppsättningen av City of Angels, vilket är hur hennes castmate och blivande make, Julius Tennon, kom att svara på hennes böner.

”Jag hörde henne bara prata med en tjej framför oss, [säger], ”Jag gillar inte LA, jag känner ingen här,”Tennon mindes på ett avsnitt av OWN’s Black Love. Även om han dejtade någon på den tiden, kände han sig ”typ av redo att träffa någon annan,” och slutade med att ge henne sitt kort.

Men Davis var inte så redo för kärlek som hon först trodde. Hon var orolig och letade efter ursäkter: ”Jag ringde inte [honom] eftersom jag hade dålig kredit; Jag kämpade med att köra i LA.”

Det tog henne flera veckor att ta en chans och ringa Tennon.
Paret gick slutligen på sin första dejt en månad efter mötet och, återigen, Davis fann sig själv känsla rädd. Datumet var som ingenting Davis hade upplevt tidigare och som hon berättade Black Love, ”Jag var livrädd eftersom han berättade exakt vem han var – han var helt ärlig om sitt förflutna.”

Hans förflutna inkluderade de flesta av de kriterier hon hade hoppats på. Tennon var en skådespelare, en före detta fotbollsspelare, och en ensamstående far uppfostra två tonåriga söner från tidigare relationer.

Han var också en total gentleman.

Han tog mig hem och sa bara: ”Du är en mycket vacker och trevlig kvinna, och det var ett nöje att umgås med dig.” Och han skakade min hand.

Viola Davis till Black Love
Tjugo minuter senare ringde han för att säga att han hade en fantastisk tid och att berömma henne. Och 20 minuter efter det ringde han igen för att tillägga: ”Jag vill bara säga att jag kom hem, och du är en vacker kvinna. Jag ska somna, och jag ville bara säga åt dig att ha en bra natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *