High School Sweethearts få en andra chans på Love när hon ser honom Front Row på hennes konsert

Massor av unga älskare har anslutit över samtal och ångande koppar kaffe. Det är den perfekta första dagen för många par, och den perfekta upplösningen för ett par i synnerhet.

År 1992 var Dunkin ’Donuts på Grafton Street i Worcester platsen för ett samtal som ledde till år av brustna hjärtan … och slutligen, ett lyckligt och även ett bröllop, år senare.

Men det tog årtionden att komma dit.

Varför gifte de sig på ett kafé?
”Det måste hända här,”Brudgummen Jason T. Roy förklarade i en intervju med Telegram.

”Vi tycker att det är ett absolut upplopp,” sade hans nya fru sångerska och skådespelerska Valerie överens. ”Har någon varit gift i Dunkin’ Donuts förut? Vi kanske startar en trend.”

Dunkin stängde inte ens sina dörrar för allmänheten under bröllopet, som ägde rum under decemberlovet klockan 13.00 på en fredageftermiddag.

Gäster uppradade och kameror klickade som regelbundna gäster på franchise stoppas av för att beställa munkar och kaffe!

En kund var förvirrad av vad som hände i mitten av deras kaffe springa: ”Ett bröllop?”

Ja, ett bröllop.

Varför de gjorde
Paret hade ursprungligen träffats på en husfest hemma hos en av Valeries vänner i Grafton. Jason var på festen med en gemensam vän till dem.

”Han gick in i rummet, och han sa till mig, ”Du har de vackraste ögonen,”Valerie mindes. ”Vi gick ut ett tag… Vi var vansinnigt kära.”

Men det var inte meningen, åtminstone inte då.

Jason är ”mycket old school”, och när de hade att 1992 kaffe datum, ville han göra en konkret plan för framtiden där de båda kunde lyckas.

Hans plan? Jason skulle gå med i flottan. ”Han skulle förvärva färdigheter och ge ett bra liv för oss med många möjligheter,” sade Valerie, medan hon fokuserade på att utveckla sin karriär inom scenkonst.

Men det var för mycket, för tidigt för den unge Valerie, som var mindre säker på vad hon ville.

”Det kändes som om jag inte visste vad jag ska göra av hans beslut,” Valerie sa. ”Jag blev smickrad och överväldigad av hans engagemang, men kände också att han lade en börda på sig själv att ta hand om mig.”

Jag sa fel saker. ”Varför sätter du så stor press på dig själv?” Jag krossade honom. Jag kände mig hemsk. Om han hade sagt ”Låt oss rymma” … Det var precis som han presenterade det.

Valerie s osäkerhet om engagemang kolliderade med Jasons regimented uppfattning om hur deras liv tillsammans skulle se ut, och de kände att de inte hade något annat val än att bryta upp.

Det dröjde 25 år tills de hittade varandra igen.
Jason gick med i flottan, och fortsatte med att gifta sig och få tre barn. Under tiden fokuserade Valerie på sin karriär och var kort gift.

”Vi ledde två mycket olika liv,” Valerie sa. ” Jag skulle inte vilja ändra något som hände. Jason har tre vackra barn som han avgudar. Jag hade ett annat sätt att ge till världen genom musik.”

”Allt händer av förnuftet,” Jason överens.

Men när människor är tänkta att vara, de i slutändan hittar varandra igen.

Jason och Valerie återförenades slutligen i februari 0f 2018 när Valerie uppträdde i en Alla hjärtans dag-show i sin hemstad och där var Jason i första raden och tittade på hennes prestation!

Han fångade hennes blick från första raden
”Jag såg honom sitta längst fram. Jag såg nästan ut som ett rådjur i strålkastarna. Jag tänkte ”Herregud”, sa Valerie.

”När jag kom dit jag skakade, jag var så nervös,” Jason sa.

Tre månader senare flyttade Valerie hem från Florida. Jason friade till Valerie på nyårsafton 2018 och de gifte sig till på exakt samma Dunkin’ Donuts där deras förhållande hade tagit flera år tidigare.

Vad deras kärlek kan lära oss
”När du är 18 eller 19 år gammal du inte förstår kärlek tills du har levt,” Jason sa. ” Jag tror att vi kommer att uppskatta varandra mer så mycket senare i livet eftersom varje dag är en välsignelse. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan honom. Något ledde mig tillbaka.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *