Harrison Ford och Calista Flockharts 18-åriga Romans hade en oväntad Wingman

När Harrison Ford och Calista Flockhart först började dejta möttes deras spirande romans med en stor dos av skepsis. Först var det faktum att Star Wars skådespelaren är 22 år hennes senior. Sedan var det hans inte-så-perfekt förhållande förflutna.

Lyckligtvis ignorerade Flockhart kritikerna (och två årtionde åldersskillnaden) och paret har sedan dess gått vidare till att bli en av Hollywoods längsta varaktiga par.

Här är vad vi kan lära av Harrison och Calista romantik:
Människor förändras
Harrison Ford har inte haft någon brist på framgång – och kontroverser – i kärlek avdelningen. Indiana Jones-stjärnan var först gift med illustratören och kocken Mary Marquardt från 1964 till 1979 och paret fick två söner tillsammans, Ben och Willard.

Men deras förhållande var allt annat än perfekt. När Carrie Fishers memoarer publicerades 2017 avslöjades det att hon och Ford hade haft en affär under inspelningen av 1977 års Star Wars: Episode IV – A New Hope. Otrohet spelade sannolikt en viktig roll i slutet av deras äktenskap, men det inte precisera i slutet av Fords strävan efter kärlek.

Spola fram till 1983 och Ford sa ”jag gör” till manusförfattaren Melissa Mathison. De hade två barn, Malcolm och Georgia, och verkade vara helt slagen med varandra, men tyvärr var det inte tänkt att vara.

Paret började leva separat år 2000 och trots att försonas och sätta i arbetet med att försöka rädda deras förening, mathison ansökte om skilsmässa 2001.

Men vissa relationer i livet helt enkelt inte varar för evigt och det är viktigt att inse det. Att försöka lägga skulden ger inte positiva resultat och att tiden är bättre att se framåt samtidigt lära av det förflutna.

Calista gjorde första draget
Ford och Flockhart träffades första gången på 2002 Golden Globes efter Ally McBeal skådespelerskan kläckts ganska lömska planen. Beslutar att ta ödet i egna händer – bokstavligen – hon enligt uppgift ”spillde sin drink på honom avsiktligt för att möta honom.”

Det djärva draget lönade sig. Planer gjordes för en uppföljning möte och hennes nästa steg var att värva dåvarande costar James Marsden att ta på wingman arbetsuppgifter.

Marsden erinrade om händelsen i en intervju 2013 och avslöjade: ”Hon sa: ’Kom på middag med mig och Harrison.’ Jag sa: ”Jag, du och han?” Det visade sig vara en liten grupp av oss, tack och lov, men jag hamnade som hennes wingman.”

Gruppen åt middag och åkte sedan tillbaka till Fords hem för drinkar och musik. ”Han var fnittriga och fåniga runt henne men ganska reserverad med resten av oss,” Marsden mindes.

Det var då ford gjorde sina avsikter kända, som Marsden noterade, ”Vi hade fler drinkar, han spelade mer musik och sedan någon gång gav han mig en titt som sa, ”OK, du måste få f *** härifrån.””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *