Kvinna förlorar 90 pounds genom att göra små förändringar som lägger upp

Ali Shinn var på familjesemester i Florida Keys 2014, när hon såg en bild på sig själv i bikini, sittande vid en pool, med ryggen vänd mot kameran och bröt ihop i tårar.

Jag kunde inte tro att det var jag, säger hon till Yahoo.

”När jag kom tillbaka från den resan jag gjorde ett löfte till mig själv att jag skulle bli frisk och vara den lyckliga ungen som var så full av liv igen.”

Saker och ting började förändras när hon kom till puberteten
”Sommaren efter högstadiet gick jag från en 5’9″-bönstång till en kurvig kvinna, sade hon. ”

Hon hade gått från att vara en självutnämnd pojkflicka till att få oönskad uppmärksamhet av sina kamrater på grund av hur hon såg ut.

Ali kämpade med depression och hennes kroppsuppfattning hela gymnasiet, och vände sig till sin bärbara dator och mat för komfort.

”Jag hade tillbringat timmar undanstoppad i mitt rum på internet eller spela The Sims och äta tills så småningom alla mina ”kurvor” gick bort, mindes hon.

När hon var 16, vägde hon nästan 200 pounds och började känna konsekvenserna av hennes livsstilsval.

”Jag förlorade uthålligheten jag en gång hade, mina kläder passade inte som jag ville, och jag var bara obekväm med mig själv”, säger Ali.

Hon försökte gå ner i vikt flera gånger men det var inte riktigt högst upp på hennes prioriteringslista
han kämpade för att göra en förändring
”På college jag festade för mycket och föll i rutinen att äta, sova, dricka, sade hon. ”

Hon tillbringade timmar på gymmet, försöker hålla sig i form, men vikten höll stapla på tills hon nådde 266 pounds.

” Vid den tidpunkten hade jag slutat bry sig och bara låtsades att jag inte var så stor. Jag skulle berätta för alla att jag var 180 pounds, kasta på min bikini, och sätta ett leende på läpparna, säger Ali.

Men efter att hon fick en glimt av sig själv på bilden hennes styvmor tog av henne på semester, visste hon att något måste förändras.

” Jag ville kunna jaga mina valpar och inte få vind. Jag ville vandra och simma och springa (och vara bra på det). Jag ville klä på mig och må bra i min egen hud, fortsatte hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *