Scuba Diver hittade Lost Ring värt $ 17.000-och återvände den till sin ägare

Mike Pelley är känd som ”Merman Mike” av en anledning. Han ägnar en stor del av sin tid åt att utforska norra Kaliforniens vattenvägar, söka efter förlorade skatter och städa soporna från vattensängarna.

I själva verket har Mike ett skattrum fullt av objekt han har samlat på vägen-datorer, telefoner, leksaker och även en plånbok komplett med kreditkort.
Men på sistone har Mike varit på ett uppdrag: att hitta en dyrbar ring som betydde mycket för någon.

En sentimental skatt
”Vi försöker hitta en värdefull och dyrbar ring som gavs till mig av min bror som gick bort,” Bill Fitty sa på Mike’s Youtube-kanal.

Bill tog mikes hjälp att hitta denna dyrbara, sentimentala påminnelse om sin avlidne bror.

Vi behöver bara ringen idag, och vi kom till merman för att se om han kunde komma igenom för oss.

Bill Fitty på Youtube
Mike accepterade uppdraget, men det var ingen lätt bedrift. Det första dyket misslyckades, eftersom strömmen i floden hade gjort uppgiften mycket mödosam. Så Mike omgrupperade och med hjälp av sin flickvän, tappade en tegelsten på den plats där ringen var förmodligen förlorad så han visste var att leta.

När Mike kom tillbaka till ytan, hade han ringen i handen. Bill var så rörd att han erbjöd sig att ge honom en $ 1500 så Mike kunde få sig metalldetektorer för hans framtida.

Jag är som att bli kvävd och prata om det. Att göra detta har fört tillbaka det goda i mänskligheten i mig eftersom alla jag pratar med är alltid så tacksam och glad.

Bill Fitty till CBS Sacramento
Mike nämner att han alltid försöker lämna tillbaka värdesaker till den ursprungliga ägaren, även om det inte alltid är lätt.

Dessutom gör jag alltid mitt bästa för att returnera allt jag hittar till den ursprungliga ägaren.

Mike Pelley till CBS Sacramento
I själva verket uppmanar han människor att kontrollera hans Facebook-sida och Instagram-sidor för att se om han har hittat något som kan tillhöra dem.
Du kan alltid göra din del
Mikes passion för dykning har också tagit en altruistisk vändning. Eftersom han vet att han har kompetens att gå på dessa, och han vill att folk ska veta att de inte ska prova det själva, han kan återförena människor med tidigare tillhörigheter de aldrig trodde att de skulle se igen.

I viss mån har vi alla makt att göra en skillnad i någons liv bara genom att göra de saker vi redan är bra på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *