Peter Dinklage och Erica Schmidt visa oss vad det innebär att känna sig trygg i din kärlek

Peter Dinklage har agerat sedan 90-talet men det var inte förrän han fick rollen som Tyrion Lannister i Game of Thrones som han blev en megawatt A-lister. Dinklage hamnade i rampljuset och medan showen pågick mellan 2011 och 2019 kunde han helt enkelt inte komma ifrån berömmelsen.

Trots detta lyckades han och hans fru, Erica Schmidt, hålla sig borta från rampljuset och hålla sitt privatliv borta från nyfikna ögon. Paret är otroligt hemlighetsfulla när det gäller deras familj, men de har erbjudit några glimtar av vad som får deras fackliga arbete.

Här är vad vi kan lära av Peter Dinklage och Erica Schmidt’s under-the-radar romantik:
Erica Schmidt omfamnar sin makes flirtiga sida
Även om det inte alltid har varit fallet, Peter Dinklage är ”super flirtig”, enligt skådespelerskan Lena Headey alias Cersei från GoT. Så mycket så att hon faktiskt dubbade honom ”den mest framgångsrika flirt jag någonsin träffat” under en intervju med Rolling Stone.

Även Peter inte oense, erkände han att det tog mycket tid för honom att känna sig bekväm i sin egen hud.

Jag var socialt lite av en enda röra, när det gäller förtroende med den andra halvan.

Peter Dinklage i Rolling Stone
– Man blir lite äldre, man blir bekväm. Kvinnor svarar på komfort, och ett sinne för humor,” fortsatte han och förklarade, ”Jag kunde alltid få dem att skratta, så det hjälper mycket. Kvinnor på det hela taget är ofta inte lika ytliga som män är, tillade han. ”De kan vara, men de skär igenom saker lite lättare än män gör när det gäller att ytliga saker.”

En sådan kvinna var Erica Schmidt. Paret rymde till Las Vegas och sa ”jag gör” 2005, långt innan Peters stora genombrott, vilket innebar att hon var tvungen att anpassa sig till sin mans nyfunna berömmelse – och beundrande fans som följde med den. På senare tid har flickor slickade hans ansikte, säger hon till Rolling Stone.

Men det är inte den uppmärksamhet som irriterar henne, det är det faktum att folk är förvånade över hans överklagande.

Vad är frustrerande med det är att Pete är en otroligt vacker, charmig, rolig kille, men när han gör en tidning eller något det är som, ”Är det inte fantastiskt att han är fyra fot fem inches lång och han är sexig?” Det är precis den Pete är. Och resten av världen måste komma ikapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *