Nygift sjuksköterska hoppar för att rädda en bilolycka offer medan hon fortfarande är i sin brudklänning

Vid det här laget är vi alla medvetna om hur heroiska sjuksköterskor är. Om något har COVID-19-pandemin visat hur otroligt motståndskraftiga och ihärdiga våra sjuksköterskor är. Från att arbeta långa och tröttsamma skift i full skyddsutrustning till upphandlande viruset i tjänst, satte de sig osjälviskt på linjen för att skydda andra.

Och att vara sjuksköterska är ett heltidsjobb. Som Rachel Taylor bevisar för världen, du aldrig riktigt stämpla ut ur jobbet, även på din bröllopsdag.
De hade just firat sitt bröllop
Rachel Taylor 22, och hennes man Calvin, 23 hade just firat sitt bröllop den 21 juni 2020. De var på väg till sitt nya hem i Inver Grove Heights när de kom över en bilolycka på en väg i Södra St Paul.

Rachel, en sjuksköterska till yrket, var fortfarande i sin brudklänning, men när hon såg olyckan, hoppade hon direkt in i medicinskt läge. Hon berättade Twin Cities Pioneer Press historien.

Jag såg ett par personer släpa en kvinna till sidan av vägen. Jag kunde se en flämtning i hennes högra ben. Jag tror jag såg hennes ben i den.

Hennes instinkter tog över
Trots begränsningarna i hennes brudklänning, rachel sprang omedelbart att erbjuda sina tjänster. Hon släpade kvinnan till sidan av vägen, ur fara väg, och gjorde sitt bästa för att hålla sig lugn tills ambulanspersonal anlände.

Rachels man observerade situationen och tog en bild av sin heroiska fru i aktion.

I ett Facebook-inlägg skrev han: ”På väg tillbaka till vårt hem efter en fantastisk och vacker bröllopsdag, bokstavligen kvarter från vårt nya hem, såg vi en stor SUV krasch i en annan olycka med tre andra fordon.

”När vi stannade, såg vi människor dra en kvinna från mellan två bilar med en flämtning i benet som gick ner till lårbenet,” Calvin fortsatte i sin post.

Min rockstjärna av en brud kommer ut ur bilen, brudklänning och allt, och rusar över för att hjälpa medan jag ringde 911.

Han sa att Rachel höll den skadade kvinnan och pratade med henne för att hålla henne lugn i ca 15 minuter tills EMTs kunde få henne på en bår.

Rachel och jag är på väg till vår smekmånad, och jag är fortfarande blåst bort att hon kom ut ur bilen i en skrämmande situation att göra vad hon gör bäst, tillade han.

Rachel sa att hon spenderade större delen av tiden bara med att försöka lugna kvinnan. ”Jag pratade precis med henne. Jag sa: ”Du är så stark. Du är så modig. Jag är så stolt över dig,'”Rachel sa.

Hon var menad att bli sjuksköterska.
Offret, Tammy Peterson, är tacksam för Rachels osjälviska och heroiska handlingar.

”Hon var fantastisk och hjälpte till att rädda mitt liv genom att hålla mig fokuserad, och lugn. Hon är verkligen en begåvad ängel och valde rätt karriärväg,” Tamara Peterson sa.

Tammy mår bra. Just nu är hon hemma återhämta sig och hoppas att träffa Taylors igen för att säga tack. En GoFundMe sida har lanserats för hennes sjukvårdskostnader.

När det gäller Rachel, var ögonblicket också avslöjande för henne, eftersom hon fick en nyfunnen förtroende för sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *