Nick Cordero hustru aktier otroligt kraftfullt budskap efter hans tragiska död

I månader nu har alla sociala medier limmats på den svåra situationen för skådespelaren Nick Cordero. På toppen av sin karriär, kontrakterade han COVID-19, och sedan tillbringade en otrolig 95 dagar i IVA i en Los Angeles sjukhus kämpar för att överleva. Den gångna helgen förlorade han sin långa kamp mot det dödliga viruset.

Bara timmar efter hans tragiska förlust på söndag, hans fru Amanda Kloots, en professionell dansare, var en att bryta nyheten till världen genom att dela den på henne

”Gud har en annan ängel i himlen nu”, skrev hon. ”Min älskade make gick bort i morse. Han omringades av sin familj, sjöng och bad när han försiktigt lämnade jorden.”

Hon fortsatte: ”Jag är i misstro och ont överallt. Mitt hjärta är krossat eftersom jag inte kan föreställa mig våra liv utan honom. Nick var ett så starkt ljus. Han var allas vän, älskade att lyssna, hjälpa och särskilt prata. Han var en otrolig skådespelare och musiker. Han älskade sin familj och älskade att vara far och make. Elvis och jag kommer att sakna honom i allt vi gör, varje dag.”

Mitt i smärtan, amanda vill fortfarande lyfta fram guldkant
Nästa dag, som hans vänner och fans alla samlades på sociala medier för att reflektera och minnas, Amanda gick med dem. Hon reflekterade över det otroliga stöd hon fått under de senaste 95 dagarna och hur det hjälpte henne att ta sig igenom den tuffaste tiden i hennes liv.

”Hur tar man sig igenom den svåraste tiden i ditt liv? Familj”, skrev hon i ett annat Instagraminlägg på måndagen.

”Jag vaknade upp till den här videon min syster gjorde för mig. Hon titeln det, The Silver Linings,” Amanda förklarade. ” Jag har alltid haft turen att ha en familj som älskar att vara tillsammans och att stödja varandra. Jag är ännu lyckligare att ha Nicks familj och släkt som är desamma.”

Amanda delade videon hennes syster gjort, som hon sa ”fångar de senaste 95 dagarna. Kärleken, utmattningen, banden, leendena, sången, övningen, det hårda arbetet, vården, stödet och framför allt kärleken. De gjorde allt detta för Nick, Elvis och jag- osjälviska tid från deras liv att vara med oss.”

Filmen personliga bilder och videor av henne och hennes son och släkt sedan Cordero var på sjukhus i slutet av mars.

Amanda slutade aldrig slåss in i det sista.
Under Hela Nick s sjukhusvistelse, amanda har varit en ständig kraft positivitet, aldrig en gång förlora hopp eller tro på sin mans återhämtning. Amanda ville dela det med världen, men också ge oss den visdom hon hade förvärvat.

Hon delade kontinuerligt denna energi med sina fans också, utstationering regelbundna uppdateringar på sociala medier och sjunga och dansa till hans låt, ”Live Your Life.” Hon gjorde det en gång till, för en sista dag på måndagseftermiddagen under en Instagram Live.

I tider av trauma, leta efter guldkant. Umgås med familjen. Le genom tårarna. Ha tro när saker verkar omöjligt. Älska varandra.

Amanda Kloots
Även efter detta fruktansvärda resultat lyser Amandas styrka igenom. Mitt i sin sorg tog hon sig ändå tid att erkänna och tacka alla som stödde dem genom hans strid.

”Ni gjorde Nick en rockstjärna under sina sista tre månader i livet och det är inte en liten bedrift att göra,” Amanda delade. ”Tack, tack, tack. Nick lämnade jorden med människor omkring sig som han älskade, lyssna på musik, jag tror inte att han skulle ha velat något annat. Så jag tror att vi gav honom en bra avskedssändning. Jag kommer att sakna honom varje dag i mitt liv, det är säkert. Men tack så mycket, så ses vi snart.”

Att Amanda, mitt i en sådan ofattbar förlust, fann styrka att vara positiv, är något vi alla kan lära av. Vilken inspiration, och vilken fruktansvärd förlust av en man som var helt klart så otroligt älskad.

Låt detta bli en påminnelse om vikten av att ta hand om varandra, särskilt när vi går igenom denna pandemi. Vi kan bara komma ut från den andra sidan segrande om vi alla, kollektivt hjälpa varandra genom att tillämpa lämpliga säkerhetsåtgärder för att minimera risken för utläggning och överföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *