Katy Perry var tvungen att rädda sitt eget liv efter Orlando Bloom bröt hennes hjärta

Som en kvinna som i princip gjort en karriär av att sjunga kraftfulla break-up låtar, Katy Perry vet en sak eller två om upplevelsen. Det är sant att kärlek är ett slagfält för alla men Katy var felaktigt påpekade av många som någon som aldrig skulle hitta evig kärlek.

En uppmärksammad skilsmässa, ett gäng romantiska affärer som till synes ledde ingenstans – många hade fått intrycket att något var bara fel med Katy förmåga att hålla ner en relation.

Dessa människor kan bli chockade över att höra att Katy Perry är verkligen lyckligt engagerad och väntar sitt första barn just nu. Men ändå har hennes resa till att hitta sann kärlek varit fylld till utmaningar. Hennes första äktenskap föll platt på hennes ansikte, och det såg ut som hennes andra långsiktiga relation var på väg i samma riktning.

Men någonstans på vägen, sångaren kunde laga hennes brustna hjärta och hitta styrkan att välkomna kärlek tillbaka in i hennes liv igen.
Hennes första make Russell Brand skilde sig från henne via sms
Om du inte är i slingan, Katy Perry och Russell Brand äktenskap utgjorde en av de mest katastrofala äktenskap Hollywood någonsin har sett. Och det är en ganska låg bar att rensa på egen hand. De band knuten inom sex månader efter att känna varandra och fick hitched följande år.

Äktenskapet varade bara i 14 månader. Den 31 december 2011 messade Russell henne faktiskt att låta henne veta att deras äktenskap var över, avslöjade Katy. Han fortsatte sedan att ansöka om skilsmässa och aldrig nått ut eller talade med Katy igen.

Under åren efter skilsmässan har Katy inte skrädt orden om sin exmake.

[Russell] gillade inte atmosfären av mig som chef på turné. Så det var verkligen sårande, och det var mycket kontrollerande, vilket var upprörande … Jag kände ett stort ansvar för att det tog… Detta är inte på grund av mig; Detta är bortom mig. Så jag har gått vidare från det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *