4 år sedan var han hemlös- idag köpte han sitt första hus

I 20-årsåldern har Chris Atoki precis köpt sitt första hem. Även om detta kan vara en gemensam milstolpe för så många, det är särskilt speciellt för Chris. Det beror på att bara 4 år sedan, när han var 18-19 år gammal, var Chris hemlös, med mindre än en dollar till hans namn.

Han gav nästan upp livet, men sedan bestämde han sig för att inte göra det.

Chris slog botten
När han var 18, hade Chris en grov schema för någon så ung. Han var tvungen att vakna klockan 7 varje dag och gå till klassen fram till 15:00. Då skulle han ta en 2-timmars tupplur innan du går att slutföra en 12-timmars skift från 5 pm till 5 AM nästa dag.

Han tog en tupplur till och gick i skolan igen. Han behövde pengarna för att betala för sin mors hyra.

En dag min chef på mitt jobb säger att han måste skära några människors timmar och eftersom jag är i skolan, valde han mig att vara på dem. Jag tänkte att det var bra. Jag kunde fortfarande betala mamma hyra och jag skulle kunna sova i så yay rätt?

Chris Atoki på Tråd Reader
Men Chris hade fel. Bara två veckor senare släppte hans arbetsgivare honom för att han inte arbetade tillräckligt många timmar. ”Här är jag 18 år gammal. Enda jobbet jag hade var att fylla lastbilar och jag är fortfarande går i skolan eftersom det är vad jag fick lära dig att du måste göra för att göra det,” Chris avslöjade. ”Problemet är utan inkomst och ingen föräldrahjälp jag förlorat ännu mer.”
Hans mor sparkade ut honom
Så småningom hade han inte råd att gå i skolan längre. ”Ja jag ansökte om bokstavligen hundratals stipendier och fick 1, men ändå inte hade råd med det, sade han.

Efter ett bråk med sin mamma blev han utsparkad från sitt hus. Ett tag försökte han hitta tillflykt till vänster och höger, men ingen kunde välkomna honom.

Jag blev utsparkad i november i kylan. Försökte krascha på min mormors soffa. Det varade inte. Försökte stanna och mina flickvänner sovsal. Nej, hennes pappa gillade inte det. Förståeligt.

Chris Atoki
Så småningom blev hans bil hans enda skydd. Det var då han insåg att han hade nått botten.

Jag parkerade framför Walmart. Iskallt. Mindre än en dollar på mitt konto. Jag tror att det var som $ 0,83 eller något. Ingen familj. Inga vänner. Inga pengar. Hungrig. Kändes som att ge upp. Grät. Försökte sova.

Chris Atoki
Chris gav nästan upp allt
”Jag sov inte. Jag tänkte på hur mycket jag hatade allt. Min mamma, min pappa, min far. Min familj. Mitt jobb. College. Min rostiga bil. Människor. Men mest av allt mig själv. Jag sa till mig själv att min situation var en ansamling av varför mitt liv inte spelade någon roll,” Chris avslöjade.

Chris övervägde att avsluta sitt liv, men han hade en ödesdiger insikt. När han tittade in i backspegeln, insåg han att han var ”den enda person jag verkligen kunde räkna med var mig själv.” Han hittade något att kämpa för: sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *