Jucătorul a fost de acord și a fost reales în fruntea clubului de către membri la Adunarea Generală Anuală a OTC duminică.

Al doilea președinte Matthias Scheffter a prezentat raportul anual membrilor. În ciuda pandemiei corona și a unor restricții, clubul a reușit să mențină o operațiune de joc, a spus Scheffter. Cu toate acestea, contraoperațiunea și partidele de club au fost eliminate în situația pandemică.
Matthias Scheffter a regretat demisia timpurie a Președintelui Dierk Nickelsen și a mulțumit în numele tuturor pentru munca sa, în special în timpul construcției celor patru terenuri de tenis și renovarea Clubului. „În plus, el a condus clubul în perioada dificilă a pandemiei în curs”, a subliniat vicepreședintele. Dierk Nickelsen va rămâne la club ca jucător de tenis și de echipă.
La alegerile de pe ordinea de zi, membrii l-au numit inițial pe Jens Spieler ca președinte timp de un an, care se întoarce în mod neașteptat în vârful clubului de tenis Ottersberg după o pauză de câțiva ani. Pentru Torsten Gieschen, care a demisionat la cererea sa, Jan Hartmann se mută în poziția celui de-al doilea sportiv și sportiv popular.
Pentru un mandat suplimentar de doi ani, Adunarea a confirmat al doilea președinte Matthias Scheffter, portarul sportiv Keven Westphal și Hildegard Seifarth în uniunea personală ca trezorier și cel mai tânăr administrator. Pentru Kerstin M, care nu a mai candidat la funcția de secretar, Wulf Meyer preia funcția. Gerd l Unifcber a fost premiat pentru 40 de ani de loialitate față de club la întâlnirea anuală. Anke Schultz-Wiezorrek, Romina Spieler, Jeremias Spieler și Jochen Spieler au fost onorați pentru 25 de ani de membru al Clubului. vai