Prințul Harry și Meghan Markle primesc noi vecini, deoarece Ellen DeGeneres și soția Portia De Rossi își vând casa din Montecito cu profit.

Montecito-Sussexele trebuie să se adapteze noilor vecini, deoarece Ellen DeGeneres (64) și soția Portia De Rossi (49) merg mai departe. Potrivit rapoartelor, popularul prezentator TV a cumpărat și vândut peste 20 de proprietăți în popularul oraș de coastă în ultimii 20 de ani.
De fapt, ea i-ar putea sfătui pe foștii regali cu experiența ei în cel mai bun mod.*

Ellen și Portia au vândut proprietatea, care se află la doar zece minute de mers cu mașina de reședința Ducesei Meghan* (40) și a Prințului Harry (37), către Soren Urry, partener de conducere al unei companii de dezvoltare imobiliară și au obținut un profit de 1,5 milioane de dolari (1,4 milioane de euro) prin vânzare.

Sussexele nu pot decât să viseze la o mână atât de fericită. Se presupune că deja caută un nou loc de ședere*, deoarece proprietatea lor s-a prezentat parțial ca un pachet de înșelătorie. Se presupune că un blestem este pe vilă, despre care se spune că are și un trecut înfricoșător. Familia și copiii lor Archie * (2) și Lilibet * (10 luni) suferă, de asemenea, de neplăceri masive de miros. Din Rezervația Naturală din apropiere, o pajiște sărată se presupune că emană o duhoare îngrozitoare.*

Cei patru au un al doilea pilon în Marea Britanie. Dacă Harry ar fi prelungit contractul de închiriere al Frogmore Cottage, care a expirat la 31 Martie, el ar trebui doar să-și mute vărul Prințesa Eugenie (32) pentru a se muta. Desigur, ar trebui să faceți frotiuri de lux. O piscină și spa, o sală de jocuri cu un bar, o cramă, un loc de joacă privat pentru copii și o casă de oaspeți sunt, eventual, facilități la care familia nu vrea să renunțe atât de repede. ♪24royal.de este o ofertă de la IPPEN.MEDIA