Am fost întotdeauna atras de superba influență albastru și alb și Chinoiserie. Ca o fetiță, Am folosit pentru a găsi bucăți rupte de porțelan albastru și alb vechi în curtea din spate a centrului nostru Charleston acasă. Poate că de aici a început dragostea mea pentru ea, ha!

Am multe atingeri albastre și albe în toată casa mea, inclusiv acest pom de Crăciun albastru și alb Chinoiserie în timpul sărbătorilor!

Crăciunul este în mod tradițional totul despre roșu și verde, pe care îl susțin pe deplin, dar în sala mea de mese, îmi place eleganța tradițională a albastru și alb.

Am primit o mulțime de întrebări de la „unde ați găsit ornamentele albastre și albe?”la” cum ți-ai stabilizat copacul în plantator?”Deci, eu sunt aici pentru a răspunde-le pe toate!

Ornamentele mele preferate albastru și alb Chinoiserie
Am găsit multe dintre aceste ornamente în buticuri mici și magazine din sud (roz fierbinte în Brentwood, TN și magazinul istoric Charleston pentru a numi câteva).

Am inclus o listă de mai jos de cât mai multe disponibile on-line, după cum pot găsi. Stoc se va schimba, astfel încât unele pot vinde, albastru și alb ornamente merge repede!

Ciorapi Bauble (Ciorapi albastru și alb Needlepoint afișate pe arborele meu) – multe dintre acestea sunt ediție limitată sau vinde rapid, dar multe modele similare albastru și alb pot fi găsite!
Frontgate-ornamentele mele mari de jar de ghimbir au mai mulți ani, dar sunt originare din Frontgate. Ei au o colecție fabuloasă de ornamente Ming borcan mare, care este foarte asemănătoare!
De asemenea, de la Frontgate, aceste ornamente sferice albastre și albe
Ballard Designs are ornamente superbe de Chinoiserie albastră și albă. Am mai multe seturi de acestea pe copacul meu.
Etsy are tone de ornamente uimitoare realizate manual. Îmi plac mai ales aceste ornamente de coajă de stridii albastre și albe și acești dolari de nisip albastru și alb decuplați.
De asemenea, îmi place să adaug mici rame foto ale fiicelor mele. Am ales rame argintii (de la Michaels) și le-am adăugat cu panglică albastră subțire.