În acest weekend trecut, am găzduit cea de-a 6-a petrecere anuală de ceai Gingerbread House! Era plin de case de turtă dulce, lumini sclipitoare, bastoane de bomboane, gumdrops și o mulțime de magie de Crăciun!

Am lovi cu piciorul off sezonul de Crăciun cu această tradiție, o mama mea a început când eram o fetiță, gazduieste Mama/Fiica turtă dulce casa ceai părți în fiecare decembrie! Este ziua noastră preferată a anului!

Am continuat tradiția cu fiica mea (alături de cel mai mic anul acesta – a făcut primii pași la petrecere!) în fiecare an de când avea doi ani. Vino și aruncă o privire la petrecerea de ceai din Gingerbread House din acest an!

Distracția începe când micuții noștri petrecăreți primesc invitația la tea party. Întotdeauna îmi place să găsesc invitații unice de petrecere a casei de turtă dulce și îmi plac aceste invitații de la PaperBuilt. Am folosit aceste invitații în stil tăiat acum câțiva ani, dar anul acesta am personalizat un nou design de casă pe care îl iubesc!

Găsiți mai multe dintre link-urile noastre preferate la invitații, instrumente de casă de turtă dulce, decor de petrecere, etc aici, în resursele noastre de casă de turtă dulce!