Îmi place absolut această masă festivă de cacao fierbinte de Crăciun! Cine nu iubește o tavă mare de favorite delicioase din copilărie, cum ar fi bastoane de bomboane și marshmallows? Dacă sunteți în căutarea unui mod special de a servi cacao fierbinte pentru o petrecere sau un tratament de noapte de film de vacanță, acesta este!

Plăcile de mezeluri pentru desert sunt un mod atât de distractiv de a afișa o varietate de dulciuri și bunătăți de casă. Mi-ai văzut placa de prăjituri de la Casa de turtă dulce? Sau masa mea de Snacks-uri? Sunt super distractiv prea!

Hot Cocoa Charcuterie Board
Ciocolata calda este o altă temă perfectă pentru un bord mezeluri tratează dulce, mai ales în timpul sărbătorilor! Gândiți-vă la toate nopțile de film de vacanță și petreceri de Crăciun? Nu ar fi această placă de cacao fierbinte un plus delicios, plin de topping-uri de ciocolată și cookie-uri? YUM!

Sfaturi pentru construirea unei plăci de ciocolată cu cacao fierbinte
Ca și în cazul oricărei plăci de mezeluri, primul pas este selectarea tăvii sau a platoului! Chiar nu poți greși aici, dar singurul meu sfat de reținut este să fii sigur că selectezi un platou suficient de mare pentru toate toppingurile tale!

Am ales o placă mare, rotundă de servire a marmurei pentru placa mea de cacao fierbinte! Ai putea folosi, de asemenea, o tavă mare, din lemn sau platou prea.

Îmi place să-mi pun plăcile pe o masă laterală, o masă de consolă sau o insulă de bucătărie. Dacă doriți, puteți adăuga un pop de culoare așezându-l pe un alergător de masă sau pe o față de masă, așa cum am făcut aici cu o țesătură roz cu dungi de mentă. Acest lucru este total opțional, desigur!

Următorul pas pentru a construi placa de charcuterie de cacao fierbinte este de a face o listă mare de toate bunatatile si trateaza veți avea nevoie, începând cu cel mai important dintre toate, cacao fierbinte! Sau ciocolată caldă … oricum preferi să o spui. 😉

Dacă doriți să păstrați lucrurile simple, selectați doar o ciocolată caldă de bază pe care o puteți cumpăra într-o dimensiune mare (magazinul alimentar are căzi mai mari de amestec simplu de ciocolată caldă). Jazz – l prin adăugarea în amestecuri de soiuri de cacao fierbinte aromate, cum ar fi caramel sărat cacao fierbinte, menta cacao fierbinte, etc.

Afișați amestecul de cacao fierbinte în boluri mari cu linguri, astfel încât să fie ușor de scos în Căni. Aveți apă sau lapte la îndemână (în ulcioare sau Dozatoare) pentru a face cacao fierbinte!

Sfat: Păstrați un aragaz lent de cacao fierbinte gata pentru oaspeți (sau aragaz lent de lapte încălzit dacă oaspeții doresc să-și facă singuri). Acest lucru va păstra totul cald!