Există nenumărate tipuri de gheață și înghețuri acolo (de fapt, am o carte de bucate numită Frostings plină de zeci de rețete delicioase de înghețare). Cu toate acestea, nu orice tip de glazură este bun pentru casele de turtă dulce. Această glazură regală este cea mai bună glazură de casă de turtă dulce de utilizat atunci când vă construiți casele.

Care este cel mai bun tip de glazură pentru casele de turtă dulce?
Glazura regală este glazura ideală de utilizat pentru casele de turtă dulce, deoarece atunci când se usucă, devine foarte greu, astfel încât casa dvs. de turtă dulce va rămâne în siguranță, iar bomboanele dvs. tari vor rămâne acolo unde le așezați.

În esență, această glazură regală a casei de turtă dulce servește ca lipici sau mortar care ține piesele casei de turtă dulce împreună și păstrează bomboanele din casă. Linii groase de țeavă de această glazură să dețină piesele din față, piese laterale, pereți și piese de acoperiș împreună și pentru a adăuga destul de, ciufulit marginile de-a lungul marginilor.

Am descoperit de-a lungul anilor că, din moment ce trebuie să lăsați pereții și părțile laterale să se „înființeze” (aka lăsați glazura regală să se întărească), poate fi greu să decorați și la aceeași petrecere. Așa că ne facem casele de turtă dulce și lăsăm copiii să ajungă doar la partea distractivă a decorării, acest lucru este util mai ales pentru copiii mici care doresc doar să pună bomboane în casă!

Acum, dacă doriți o casă complet comestibilă, atunci această glazură regală este perfectă. Practic acționează ca adeziv comestibil pentru a vă ține casa de turtă dulce.